ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ - M. RIDVAN FADILOĞLU

BAŞKAN FADILOĞLU ARIL MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ PDF Yazdır e-Posta

BAŞKAN FADILOĞLU SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYOR

 

            Yeni yapılanan mahallelerdeki ihtiyaç ve sorunların yerinde tespiti için Başkan Fadıloğlu Mahallelerde yürüttüğü incelemelere devam ediyor. Bu kapsamada köyden Mahalle statüsüne dönüştürülen Arıl’ı ziyaret eden Başkan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet Mahalle muhtarları ile birlikte vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve problemlerin çözümü için talimatlar verdi.

 

 

Başkan Fadıloğlu; “Muhtarlarımızla Birlikte Mahalleleri Tek Tek İnceliyoruz”

 

           Arıl Köyü’nün Mahalleye dönüştürülmesi ile burayı ilçedeki diğer mahallelerin standardına yükseltmek için çalışmalara başladıklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Sorunları yerinde tespit etmek için muhtarlarımızla birlikte mahalleleri tek tek gezerek incelemelerde bulunuyoruz. Arıl Mahallesi’nde yaşanmakta olan su sorunu, GASKİ’ye bildirerek gerekli çalışmaların yapılmasını istedik. Problemleri belediyeden izlemek yerine; semt ve mahalleleri gezerek sıkıntıları yerinde tespit ediyoruz. Böylece de sorunlara daha kalıcı çözümler ortaya çıkıyor.

 

            İncelemelerimiz sonucunda pratik olarak çözülebilecek sorunları, derhal ilgili birimler ile irtibat kurarak görüşüyoruz. Daha büyük ve zaman gerektiren problemleri ise; düzenli biçimde takip ederek çözüme kavuşmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

 

 

Muhtar Ekici; “Başkanımıza Sorunları Bildirdik Sağ olsun Çözüm İçin Hemen Çalışmaları Başlattı”

 

           Mahalle incelemelerinde Başkan Fadıloğlu’na eşlik eden Arıl Mahalle Muhtarları’ndan Mustafa Ekici de konuyla ilgili; “Eksiklikleri başkanımıza bildirdik. Sağ olsunlar hemen gerekli talimatları vererek çalışmaları başladı” dedi.

                                                                                                                        

 

Muhtar Cihan; “Başkanımız Sürekli Yanımızda”

 

            Diğer muhtar Ömer Faruk Cihan ise; “Sayın Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürekli yanımızda, sorunlarımızı dinliyor ve çözüm üretmek için çalışıyor. Kendisine bundan dolayı mahallem adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

E-Bülten Üyeliği

Belediyemiz ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için üye olun.










Şuan Bulunduğunuz Sayfa : Ana Sayfa Haberler BAŞKAN FADILOĞLU ARIL MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Online Destek

Support