30 AYDA 30 SOSYAL TESiS ŞEHİTKÂMİL?DEN HER MAHALLEYE BİR SOSYAL TESİS

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın



Herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla çalışıyoruz…

Görev başladıkları andan itibaren ortalama her ay bir yeni sosyal tesis yaparak, vatandaşın hizmetine sunduklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 ayda 30 yeni sosyal tesis yaptıklarını vurguladı. Şehitkamil Belediyesinin, her bölgenin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmeye devam ettiğini belirten Başkan Fadıloğlu; “Vatandaşların görüşlerine başvurarak, mahallemizin önceliğine göre hizmetlerimize yön veriyoruz. Bu prensiple sürdürdüğümüz hizmet serüveninde ‘Her ay bir sosyal tesis yaparak 30 Ayda 30 Sosyal Tesisi’ vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın sevincini onlarla birlikte yaşıyoruz.

SOSYAL TESİSLERİN İÇERİSİNDE NİTELİĞE ÖNEM VERİYORUZ…

Mahallelere kazandırılan Sosyal Tesislerin konseptini de değiştirdiklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Sosyal tesisler daha önce el beceri kursları için, açılırken şimdi ise anne, çocuk ve etüt merkezleri ağırlıklı eğitimler veriyoruz. Bu tesislerimizde Etüt Eğitim Merkezleri, Aile Eğitim Merkezleri ve Bay – Bayan Taziye Evleri yer alıyor. Artık sosyal tesislerin konseptleri farklılaştı. Çok fazla göç alan bir il olduğumuz için ağırlıklı olarak eğitime ihtiyaç duyuyoruz. Annelerimizin eğitilmesi sonucunda bütün çocuklar eğitime tabi tutulmuş oluyor.

İLÇEMİZE 30 AYDA 30 YENİ SOSYAL TESİS YAPTIK, 12 SOSYAL TESİSİN DE REVİZYONUNU GERÇEKLEŞTİRDİK…

Herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Her ay bir tesis yaparak, 30 Ayda 30 Sosyal Tesisi İlçemize kazandırdık. Bizden önceki dönemler de yapılan sosyal tesislere de sahip çıkarak gerekli tadilatları yaparak daha modern hale getirdik” dedi.