BAŞKAN FADILOĞLU 29 EKİM MAHALLESİN?DE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ÇOCUKLAR BAŞKANI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDU

Namaz sonrası kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Başkan Fadıloğlu çocuklara da çikolata ve şeker ikramında bulundu. Esnafı işyerlerinde ziyaret edip samimi konuşmalar gerçekleştiren Başkan Fadıloğlu, vatandaşın ve esnafın istek ve beklentileri içtenlikle dinleyerek cevapladı.

BAŞKANDAN SICAK VE HOŞ SOHBETLER

29 Ekim mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken; “Başkanımız sağ olsun bizleri ziyaret etti. Sorunlarımızı dinledi yapılacaklarla ilgili bilgiler verdi. Mahallemizle ilgili düşüncelerimizi ve fikirlerimizi aldı. Allah Başkanımızdan razı olsun bizlerle yakından ilgileniyor. Bizim istek ve beklentilerimizi karşılaması çok güzel” dediler.

BAŞARI İÇİN VATANDAŞLARIMIZIN FİKİRLERİ ÖNEMLİ

Esnaf ziyaretini bitirdikten sonra 29 Ekim Mahalle Muhtarı Ali Öztürk’ü ziyaret eden Başkan Fadıloğlu: Muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde bulunarak vatandaşlarımızın sorunlarına ve beklentilerine daha hızlı çözümler üretmekteyiz. Bugün 29 Ekim Mahallemiz de bulunan Geylanı Camii’nde namazımızı kıldıktan sonra esnaf ve vatandaşlarla görüşme şansımız oldu.  Vatandaşlarımızın fikir ve düşünceleri bizler için son derece önemli” dedi.