ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİNDE EĞİTİM GÖREN MİNİK ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM KUTLU DOĞUM GÖSTERİSİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


MİNİK ÖĞRENCİLER BÜYÜKLERE TAŞ ÇIKARTTI

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında birçok etkinliğe imza atan Şehitkamil Belediyesi, Sosyal Tesislerdeki Aile Merkezlerinde eğitim gören 125 Anaokulu öğrencisiyle muhteşem bir gösteriye imza attılar. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun da katıldığı gösteriyi Bin 200 kişi izledi.

SOSYAL TESİSLERİMİZ ARTIK BİR EĞİTİM YUVASI

Sosyal Tesislerde verilen eğitimin sosyal hayata adaptasyon anlamında çok büyük katkısının olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Sosyal Tesislerde gerek el beceri kursları, gerek okuma yazma kursları ve birçok faaliyetin yanı sıra burada izlediğimiz gösteri okul öncesi verilen eğitimin bir ürünüdür. Dönem içerisinde çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim verebilmek adına birçok Sosyal Tesisimizi sizlere kazandırdık. Daha önceden bir sözümüz vardı. İhtiyaç duyulan mahallelerimizde Sosyal Tesis eksiğimiz kalmayacaktı. Bunu da büyük ölçüde yerine getirdik ve yapmaya da devam ediyoruz. Sosyal Tesislerimiz taziye evi veya bir el beceri kursu yerine birer eğitim yuvası haline geldi. Gaziantep’te mevcut olan eğitim sorununu gidermek adına eğitime okul öncesinden başlayarak bu alanda elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz. Bu gün burada manevi iklim içerisinde eğitim alan çocuklarımızın gösterisini izledik. Burada katkısı bulunan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Minik öğrenciler gösterinin ardından Başkan Fadıloğlu ile birlikte sahnede Türk Bayraklarını sallayıp şarkılar söylediler. Başkan Fadıloğlu’nun çevresini saran öğrenciler tek tek fotoğraf çektirdiler.