ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILINDA OLDUKÇA YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


2011 yılında ilçe genelinde gıda üretimi ve satışının yapıldığı yerleri denetleyen Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, insan sağlığını tehdit eden gıda ürünleri başta olmak üzere niteliği bozulmuş ürünlere el koyarak imha ediyor.

ŞEHİTKAMİL ZABITA EKİPLERİ 2011 YILINDA GÖZ AÇTIRMADI

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 2011 yılı içerisinde son tüketim tarihi geçmiş, üretim izni olmayan, tarife dışı üretim yapılan, iş yerlerini denetleyerek; “5 bin 340 kg son kullanma tarihi geçmiş çikolata, 4 bin 80 kg çorba ve gıda, 700 kg fıstık ezmesi, 108 ayrı kalemde gıda maddesi, 117 kg kırmızı ve beyaz eti imha etti.

BAŞKAN FADILOĞLU; HİÇBİR HİZMET İNSAN SAĞLIĞINDAN ÖNEMLİ DEĞİL

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; 2011yılı zabıta denetimlerinin değerlendirmesini yaparak yeni yılda aynı hassasiyetle halk sağlığını korumaya devam edeceklerini söyledi.

Hiçbir hizmetin insan sağlığından daha önemli olmadığını belirten Başkan Fadıloğlu; “Göreve geldiğimiz günden beri ilk önceliğimiz yaşamsal alandaki sorunları çözmek oldu. Bu çerçevede önemli bir sorun olarak tespit ettiğimiz gıda denetimlerini son derece hassas ve titiz bir şekilde yaptık. Ancak bu konuda vatandaşlarımızın da son derece dikkatli olması gerekiyor. Alış-veriş yaparken mutlaka son kullanma tarihine bakılması kendi sağlımız için önemlidir. Bu konudaki ihbarları ekiplerimiz gününde değerlendiriyor. Sağduyulu vatandaşlarımızın da desteği ile 2012 yılı içerisinde gıda denetimlerinde etkili çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.