10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Büyük bir toplumsal sorumluluğu üstlenen basın çalışanlarının yasal haklarının güvence altına alındığı 10 Ocak 1961 yılının basın çalışanları için bir milat olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Demokrasinin Temel Unsurlarından Biri de Hiç Şüphe Yoktur Ki Özgür Bir Basının Mevcudiyetidir” dedi.
“Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.”
İlimizde halkımızın daha kaliteli hizmete kavuşması için birbirinden önemli projeleri hayata geçiren yerel yönetimler olarak basın kuruluşlarının bu hizmet kalitesinin çıtasının yükseltilmesindeki katkılarını çok önemsiyoruz. Kentin daha ileri noktalata taşınması için basınla karşılıklı iş birliğine ihtiyacımız var.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gaziantep’te görev yapan tüm basın mensubu çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE 25 ARALIK COŞKUSU BAŞLADIŞEHİTKAMİL’DE 25 ARALIK COŞKUSU
BAŞKAN YILMAZ, PAZARDA VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANLAMLI ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE ULAŞIM AĞI GÜÇLENİYOR
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR’DAN GOL ŞOV: 7-0
BAŞKAN YILMAZ GENÇLERLE KAMPÜSTE İ BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YILMAZ, MEVLANA MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ GENÇLERLE BİR ARADA
BAŞKAN YILMAZ’DAN EV ZİYARETLERİ