1+1 EVLERİN İHALESİ YAPILDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

           Şehitkamil Belediyesi Encümen Salonunda Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun katılımıyla gerçekleşen ihaleye teklif veren 11 firmanın sadece 8’i katıldı. 58 metrekarelik olacak olan evler balkonlu, açık mutfak, yatak odası, banyosu ve tuvaletiyle nitelikli bir yaşam alanı oluşturulacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanıp 2 yıl içerisinde teslim edilecektir.

          Şirinevler Mahallesi’nde yaptırılacak olan 288 adet toplu konutun, fakir aileler için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, dar gelirli vatandaşlarımızın durumunu göz önüne alarak ilk kez böyle büyük bir girişim içerisine girdik, yapacağımız toplu konutlar sayesinde kirası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ödenen fakirlerimiz çok daha iyi şartlardaki evlerde kalacak. Mülkün tamamı bizim olacak. 58 metrekarelik balkonlu, açık mutfak, yatak odası, banyosu ve tuvaletiyle fakirlerimiz için nitelikli bir yaşam alanı oluşturulacak” diye konuştu.

 

YOKSULLARA FADILOĞLU’NDAN MÜJDE

          Böyle projelerin genellikle TOKİ ve belediyeler tarafından gerçekleştiğini dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Biz bunu projeyi kendi bünyemizde hazırladık. Bünyemizdeki mimarımız, inşaat mühendisimizle. İhaleyi de en şeffaf şekilde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İhaleye giren firmalar yoğun bir ilgi gösterdi. Fakir vatandaşlarımız burada oturacak, bizde kiralarını SYDV'den alacağız” dedi.

H

ALKIMIZIN EMANETİNİ KORUYORUZ

          Konutları TOKİ vasıtasıyla da yaptırabileceklerini ancak kentin sosyal hayatını da düşünerek Gaziantep'teki yatırımcılara iş olanağı sağladıklarını vurgulayan Fadıloğlu, “ İhaleyi hak eden bir firmamız kazandı. Biz burada milletin emanetini yönetmek üzere oturuyoruz. Milletin kaynağını yönetmeye çalışıyoruz. Bunun santimini heba etmemek için çalışacağız. İnşallah işi alan müteahhit arkadaşımız da seri ve güzel bir şekilde bu işi en güzel şekilde yapar” diye konuştu.