1+1 ŞİRİN EVLER SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Modern 1+1’ler

Şehitkamil Belediyesi tarafından Şirinevler mahallesinde, dar gelirli aileler için yaptırılan 196 adet konutun satışını yapıyor. 58 metrekare alana sahip olan 1+1 sosyal konutları fark yaratacak ince detaylar üzerinde durularak; vatandaşlara düşük bütçeli ancak yüksek verimli evler sunulması hedeflenmiştir. El beceri kursları, Anne ve Çocuk Merkezleri, Bay-Bayan Taziye Evi, Kreş Sağlık Ocağı’ndan oluşan sosyal donatılı evlerden satın almak isteyen vatandaşlarımız, 24 Ekim Pazartesi günü itibariyle Şehitkamil Belediyesine başvurabilirler.

Daire Satışlarında Öncelik Tanınacaklar…

30.220 TL’den satışı yapılacak olan dairelerin satışlarının özel durumları olanlar ile genel şartları uyan vatandaşlarımız bu evlerden yararlanabilecekler. Genel şartları ev sahibi olmasına uygun ise öncelik özel durumları olan vatandaşlarımız yararlanabilecekler. Genel şartlar nelerdir? Dar gelirli olması, başvuru sahibinin eşinin veya onsekiz yaşından küçük çocuklarının Şehitkamil İlçesi sınırları içerisinde gayrimenkulü bulunmaması, en az bir yıldır Şehitkamil ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. Özel durumları olanlar ise; “Dul, yetim veya evde yatalak hasta bulunması, aile bireylerinin gelir getiren bir işte çalışıp çalışmaması, aile bireylerinin sahip olduğu araç ve diğer varlıklar, gazi, şehit eşi ve çocukları ile benzer özel durumları olanlara, öncelik tanınacaktır.”

Daire satışlarında aranacak genel şartlar hakkında daha detaylı bilgi almak için, 444 24 02 telefonunu arayarak veya www.sehitkamil.bel.tr web adresine girebilirsiniz.