23 NİSAN COŞKUSU ŞEHİTKAMİL'DE SATRANÇLA BAŞLADI

SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİMİZ DESTEK DEVAM EDECEKTİR

Törenin açılış konuşmasında her yıl 23 Nisan ve 29 Ekim’de geleneksel olarak Satranç Turnuvasını gerçekleştirdiklerini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Yapılan turnuvada farklı kategorilerde toplam 653 sporcumuz katıldı. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz turnuvamızda dereceye giren sporcularımız ödüllerini Ulusal Egemenlik Bayramını kutlandığımız gün alacaklar. Şehitkamil Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteğe her zaman devam edeceğiz. Gaziantep’te satrancın ustalarını yetiştirmek için kendi bünyemizde bir satranç eğitim merkezimiz var. Burada satranç eğitimi verilerek sporcularımızın becerilerini geliştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Törende konuşan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ise; “Gaziantep’te başarılı sporcuların yetiştirilmesi adına Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu bu turnuvadan dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bizler tüm sporlara verdiğimiz desteği satranç sporuna da veriyoruz. Umuyorum bu altyapıyla Gaziantep’te çok başarılı sporcular çıkacaktır. Bu vesileyle çocuklarını buraya getiren ve çocuklarının destekçisi olan tüm anne babalara da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış hamlesini yaparak turnuvayı başlattılar.