23 NİSAN ŞENLİKLERİ ALLEBEN 1 YÜZME HAVUZUNDA BAŞLADI

Şehitkamil Belediyesi Alleben 1 Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen programa Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan ile çok sayıda sporcu ve sporcu ailesi katıldı.

3’ÜNCÜ HAVUZ YAKINDA HİZMETİNİZDE

Geleneksel hale getirdikleri yüzme yarışlarını bu yılda düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; "Denizi olmayan bir şehirde şampiyon yüzücüler yetiştireceğiz parolasıyla çıktığımız bu yolda çok şükür emin adımlarla ilerliyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte üç yıl önce bunların planlarını yaparak yola çıktık ve bu anlamda şu ana kadar iki tane yüzme kompleksini hayata geçirdik. Şimdi inşallah en yakın zamanda üçüncü havuzumuzu da yaparak planlamış olduğumuz noktalara gelmek istiyoruz. Burada eğitim alan çocuklarımız sayesinde yavaş yavaş madalyalar şampiyonluklar gelmeye başladı bu da bizim yapmış olduğumuz işin ne kadar doğru bir iş olduğunu gösteriyor. Ama inşallah bizler bunlarla sınırlı kalmayacağız ve ilerleyen zamanlarda Türkiye şampiyonlarının yanı sıra Dünya Şampiyonları da çıkaracağız. Burada Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 223 sporcu ve onları destekleyen hocalara ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Kazasız ve belasız bir yarışma diliyorum" dedi.

BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM

Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu bu tesislerden dolayı gurur duyduğunu dile getiren Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ise; “Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ne kadar teşekkür etsem azdır. Hizmete sunduğu bu tesislerde binlerce sporcu yetiştirerek göğsümüzü her zaman kabartıyor. Gerek yüzme gerek ise diğer dallarda sporcu kardeşlerimize her konuda desteğini esirgemeyen Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, yarışmaya katılan sporcularımızı kutluyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından gün içerisinde derece giren sporculara madalyaları takdim edilirken, Yüzme sporuna desteklerini sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan tarafından plaket takdim edildi.