23 NİSAN SEVGİ VE KARDEŞLİĞİN GÜÇLENDİĞİ GÜNDÜR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu mesajında; “Cumhuriyete giden yolun çizildiği 23 Nisan, esaret altına alınmak istenen bir milletin, bağımsızlık adına attığı tarihi adımlardan birisidir. Yüreğinde ki inancı ve bağımsız yaşama aşkıyla, dünya ülkelerine ders veren milletimiz, azim ve kararlılığıyla bağımsızlığa giden yolu, kendi iradesiyle belirlemiştir.

Cumhuriyetin ve egemenliğin teminatı millet, milletin ve aydınlık yarınların teminatı da çocuklardır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm çocuklar arasındaki sevgi ve kardeşlik bağını güçlendirmektedir. Bizlerin amacı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi kararlarını kendisi verebilen, yetenekli gençler yetiştirmek olmalıdır. Bu amaç doğrultusunda, ülkemizin geleceğinde önemli rol oynayacak tüm çocuklarımıza, gerekli desteği vererek, onların yanında yer almaya devam etmeliyiz.

Elbette sağlıklı, eğitimli ve mutlu bir toplum oluşturmada, çocuklarımızın özgür düşünceleri, donanımlı ve yetenekli yetişmelerinin önemi büyüktür ve bu, öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

Ben bu duygularla çocuklarımıza bu günü armağan eden, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anarken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

 

                                                                                                       M. Rıdvan FADILOĞLU

Şehitkamil Belediye Başkanı