25 ARALIK ŞEHİTKAMİL BASKETBOL KURTULUŞ KUPASI SONA ERDİ

Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde 14 takım ile 300 öğrencinin katılımıyla yapılan basketbol turnuvası 4 grup halinde yapıldı. Gruplarda birinci olan 4 takım daha sonra yarı final ve final oynadı. Finale kalan Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu ve Gaziantep Kolej Vakfı Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde karşı karşıya geldi.

Maçta Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu galip gelince turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın ödül törenine katılan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu 1. olan okula akıllı tahta ve projeksiyon 2. olan okula masa üstü bilgisayar ve 3. olan okula ise lazer yazıcı ödülleri ile birlikte kupa, madalya ve katılım belgelerini takdim ettiler.

Takımlar daha sonra protokol üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.