30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA BÜYÜK YÜZME ŞÖLENİ

BÜYÜK ZAFERİ, KULAÇ ATARAK KUTLADILAR

30 Ağustos Zafer Bayramı, Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen 3. Geleneksel Yüzme Yarışmaları ile coşkulu bir şekilde kutlandı. Organizasyona büyük ilgi gösteren sporcular, düzenlenen açılış seremonisinde ay-yıldızlı şanlı bayrağın gölgesinde unutulmaz anlar yaşadılar.

 

30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümü, yüzme sporuna gönül veren sporcuların bir araya geldiği organizasyonda coşkuyla kutlandı. Alleben 1 Yüzme Havuzu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen yüzme yarışları, 14 farklı disiplinde 450 sporcunun katılımıyla renkli ve bir o kadar da heyecan dolu anlara sahne oldu.

 

Yüzme tutkunlarının dört gözle beklediği etkinlik, bayramın coşkusunu kulvarlara taşırken, organizasyonun açılış seremonisinde geleceğin şampiyonlarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler yalnız bırakmadı.

 

450 SPORCUMUZ KULAÇ ATTI

Organizasyonun açılış seremonisinde tribünlere seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı her yıl geleneksel yüzme yarışmalarıyla kutlamaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Fadıloğlu, konuşmasında şunları söyledi:

 

“30 Ağustos Zafer Bayramı’nı her yıl geleneksel yüzme yarışmalarıyla kutlamaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Yarışmalar, 6-10 yaş kategorilerinde ve farklı disiplinlerde gerçekleştiriliyor. Bu organizasyonlarda sporcularımız, sadece centilmence rekabet etmiyor, aynı zamanda sporun tüm güzelliklerini de hissediyorlar. Etkinlik boyunca sporcularımız hem kendi performansını ortaya koyacak hem de bayram coşkusunu yaşayacaklar. Yarışların düzenlenmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyor,  her zaman olduğu gibi bu organizasyonda da tribünlerden desteğini esirgemeyen saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyorum.”