30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ÖZEL KONSERİNE YOĞUN İLGİ

ŞEHİTKAMİL VADİ PARK’TAKİ KONSERDE ZAFER COŞKUSU DORUĞA ULAŞTI

Şehitkamil Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Vadi Park’ta organize edilen konser, her yaştan katılımcının büyük ilgisini gördü. Konsere gelen vatandaşlar, zafer coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Şehitkamil Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Şehitkamil Vadi Park’ta kutlama programı organize etti. Şehitkamil Sanat Merkezi eğitmenleri ve öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel konser verdi. Seslendirilen şarkılara ellerinde bayraklarla eşlik eden katılımcılar, büyük coşku yaşadılar. Birbirinden güzel eserleri seslendiren sanatçılar, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, Şehitkamil Belediyesine düzenlenen konser dolayısıyla teşekkür ettiler.