35 YIL SONRA DUYGULANDIRAN BULUŞMA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILOĞLU VE ÖĞRETMENLERİ DUYGULU ANLAR YAŞADILAR…

Ulus Mahallesinde oturan kardeş emekli öğretmenler Seniha Can ile Sevim Şengöksel, karşılarında öğrencisi olan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu görünce duygulu anlar yaşadılar. Başkan Fadıloğlu, Cemil Karslıgil İlkokulunda 1.-2. ve 3’cü sınıf öğretmeni Seniha Can ile 4. ve 5’inci Sınıf öğretmeni Sevim Şengöksel’in ellerini öperek, çiçek takdim etti.

BİZLERİ HERZAMAN ZİYARET EDER VE YALNIZ BIRAKMAZ…

Başkan Fadıloğlu’nun İlkokul yıllarında çekilen fotoğrafını halen sakladığını belirten emekli ilkokul öğretmeni Seniha Can; uzun yıllardır Gaziantep’te değildim. Benim yanımda Rıdvan’ın yeri çok farklıydı. Benden sonra kız kardeşim okuttu kendisini. Beni kız kardeşime her zaman sorduğunu duydum. Ve kendisini arayıp ziyaretine geleceğimi söylediğimde hocam ben kendim gelirim dedi. 2009 dan beri her zaman ziyaretime gelir. Allah kendisinden razı olsun. Böyle birini yetiştirmekten dolayı kendimle gurur duyuyorum” dedi.

4. ve 5’inci sınıf öğretmeni Sevim Şengöksel ise duygulu anlar yaşadığını belirterek; “Okuldayken de böyle saygılı ve çalışkan bir insandı. İyi ve kötü günlerimizde bizleri hiç yalnız bırakmadı. Her zaman arayıp halimizi hatırımızı sormuştur. Kendisini o kadar bizden biri olarak hissediyoruz ki bizi aradığı zaman Rıdvan oğlum diyoruz kendisine. İnşallah bundan sonraki dönemlerde hep birlikte böyle bir araya geliriz. Tüm öğretmenlerin günlerini kutluyorum çok güzel ve özel bir gün oldu benim için” dedi.
Her iki öğretmeniyle bir arada olabilmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Eğer bu günlere gelebildiysem bunu öğretmenlerime borçluyum. İlkokul 1.-2. ve 3’cü sınıf öğretmenim Seniha Can idi 4. ve 5’inci Sınıf öğretmenim ise Sevim Şengöksel oldu. Hocalarımızın bizlere her zaman öğütlerde bulunurlardı. Öncelikle dürüst namuslu insanlar olun, millete, vatana hizmet edecek şiara sahip olun. Bizde Allaha şükür hocalarımızın dediği yoldan gitmeye gayret gösterdik.”

İlkokula kayıt olduğu resmi Seniha hocanın elinde gördüğü zaman duygulandığını dile getiren Başkan Fadıloğlu; Belki benim arşivimde bile olmayan bir fotoğrafı hocamın elinde görmek beni çok mutlu etti. Okula kayıt olduğumda Seniha hocama fotoğrafımdan bir tane hediye etmiştim” dedi.