70 MAHALLEDE; 60.000 TONLUK ASFALT ÇALIŞMASI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Uygun koşulların oluştuğu mahallelerde asfalt işlemleri hızlı bir şekilde tamamlanırken asfaltlama işleminin bir defada yapılması ve daimi olması için kurumların kazı işlerini tamamladıkları mahallelerde çalışmalar başlatılıyor. Son olarak İncilikaya Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışması, kışın yaklaştığı bugünlerde mahallenin çamurlu yol sorununu ortadan kaldırdı.

Nisan ayından buyana süren çalışmalar ile 70 mahalleye 60.000 tonluk asfalt döküldü.

“İsteklerimiz Hızlı Bir Şekilde Karşılık Buluyor”

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Ekipleri İncilikaya Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına devam etti. Yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini bildiren Mahalle Muhtarı Fevzi Sevimli; “Başkan Fadıloğlu’nun hizmetlerinden çok memnunuz. Bizim mahallemize çok daha fazla ilgili gösteriyor. İsteklerimiz hızlı bir şekilde karşılık buluyor. Mahallemiz çamurdan tozdan kurtuldu. Belediyemize, Başkanımıza ve personeline teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise; “Başkanımız çalışmaları ile mahallemizi güzelleştirdi. Asfaltlanan yollar sayesinde toz topraktan kurtulduk. Tertemiz yollarımız oldu. Kışın çamurundan yazın tozundan dolayı mağdur oluyorduk. Başkanımıza mahallemize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.