PAZARCI ESNAFINA BU UYGULAMA ÇOK YAKIŞTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


PAZARCI ESNAFINA YELEK VE TANITICI YAKA KARTI

Pazaryerlerinin ve esnafının modernizasyon projesini hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi bu sayede, pazaryerinde esnaflık yapanlar, daha düzenli ve hijyenik koşullarda vatandaşa hizmet vermiş olacak. Buna göre, pazarcı esnafı artık pazar içerisine yelek  ve tanıtıcı yaka kartı kullanacak. Ayrıca pazar yerlerine büyük panolar halinde vatandaşı ve pazarcı esnafını bilgilendirmek adına talimatnamelerde asıldı. Şehitkamil Belediyesinin almış olduğu bu karar, pazarcı esnafı tarafından da benimsenerek hemen hayata geçirildi.

PAZAR YERLERİ ARTIK DAHA MODERN BİR GÖRÜNÜME SAHİP

Özgürlük Mahallesinde bulunan Özgürlük uzay çatılı pazar yerindeki esnafa yelek, tanıtıcı kart ve pazar yeri yönetmenliği cep kitapçığını dağıtımını bizzat Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptı. Pazar yerinde alış-veriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Fadıloğlu, pazarcı esnafının ikram ettiği meyvelerden de tadarak hayırlı alış-verişler diledi.

BİZ ESNAFIMIZIN HERZAMAN YANINDAYIZ

Vatandaşlara ve esnafa kısa bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Özgürlük uzay çatı pazar yerinden başlayarak belediye olarak bir yeniliği başlatıyoruz. Pazar yerlerine astığımız talimatnameye hepimiz dikkat edeceğiz. Artık her pazarcının kendine ait kıyafeti ve kimliği olacak. Pazarcı esnaf arkadaş hakkında ne düşünüyorsanız, gerek dernek ile gerek ise belediyemizin zabıta ekibiyle bizlere ulaşabilirsiniz. Bizim buradaki amacımız pazaryerinde esnafımızın, daha düzenli ve hijyenik koşullarda vatandaşa hizmet verecek olması. Bu vesile ile tüm pazarcı esnaf arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, vatandaşlarımıza da hayırlı alış-verişler temennisinde bulunuyorum” dedi.     

BÖYLE BİR UYGULAMAYLA VATANDAŞLARIMIZA DAHA İYİ BİR HİZMET SUNACAĞIZ

İlk kez böyle bir olaya tanık olduğunu dile getiren Sebze ve Meyveciler Dernek Başkanı Ahmet Ayhan; “Üst seviyede bir hizmet alıyoruz. Şu görmüş olduğunuz yelek ve tanıtıcı kart sayesinde vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunacağız. Bu imkanları bize sağladığı için ve her zaman bizim yanımızda olduğu için tüm esnaf arkadaşlarım adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.