'BEN' DEĞİL, 'BİZ' ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ...

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu’nu Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Fadıloğlu; “Adil Bey Güzel İşlere İmza Atacak”

GSO Başkanlığına seçilen Adil Konukoğlu'nu kutlayan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “ Gaziantep için ‘ben’ değil, ‘biz’ anlayışıyla hareket ettiklerini ve bundan sonrada edeceklerini belirtti. ‘Biz’ demenin faydalarını gördüğüne inandığını da kaydeden Fadıloğlu, “ Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep’in lokomotifi olarak görev yapan önemli bir sivil toplum kuruluşu. Bu görevde her zaman sizlerle beraber ülkemiz için Gaziantep’imiz için elimizden geleni yapacağız. Adil Başkanı uzun zamandır tanırım. İnanıyorum ki kentimiz için daha güzel işlere imza atacaktır. Bu ziyaret vesileyle başta GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu olmak üzere yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konukoğlu; “ Kazanan Şehrimiz Olsun”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Şehitkamil Belediye Başkanımız göreve geldiği günden bu yana birçok başarılı çalışmalara imza atan birisi. Bizde görev süremiz boyunca Şehitkamil Belediyemizle her zaman bu kentin menfaatleri doğrultusunda, ortak akıl çerçevesinde çalışmalar yürütecek, projeler geliştireceğiz. Gaziantep sanayisinin ve Gaziantep’in gelişimi ve kalkınması adına her türlü katkıyı ortaya koymaya hazırız. Yeter ki kazanan şehrimiz olsun ” diye konuştu.