'BEN DEĞİL BİZ' ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanını ziyaret eden, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı (GSO) Adil Konukoğlu ve yönetim kurulu üyeleri fikir alış - verişinde bulunarak, Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu büyük projeler hakkında memnuniyetlerini dile getirdiler.

Konukoğlu; “Gaziantep'in Gelişimi Ve Kalkınması Adına Her Türlü Katkıyı Ortaya Koymaya Hazırız”

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı (GSO) Adil Konukoğlu’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehitkamil Belediye Başkanımız göreve geldiği günden bu yana birçok başarılı çalışmalara imza atan birisi. Biz de görev süremiz boyunca Şehitkamil Belediyemizle her zaman bu kentin menfaatleri doğrultusunda, ortak akıl çerçevesinde çalışmalar yürütecek, projeler geliştireceğiz. Gaziantep sanayisinin ve Gaziantep'in gelişimi ve kalkınması adına her türlü katkıyı ortaya koymaya hazırız. Yeter ki kazanan şehrimiz olsun.” diye konuştu.

Başkan Fadıloğlu; “Hepimizin Amacı Bu Memlekete Hizmet Etmek”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, odalar ile her zaman iş birliği içerisinde olduğunu ifade ederek “Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep'in lokomotifi olarak görev yapan önemli bir sivil toplum kuruluşu. Bu görevde her zaman sizlerle beraber ülkemiz için Gaziantep'imiz için elimizden geleni yapacağız. Biz belediye olarak bütün odalar ile görüşüyoruz ve projelerimiz hakkında değerlendirme yapıyoruz. Yapılan istişarelerin her zaman olumlu etkileri olmuştur. Hepimizin amacı bu memlekete hizmet etmek, faydalı olmak. Bu yüzden hepimiz görevini en iyi şekilde yaptığı sürece şüphesiz ki Gaziantep her konuda kesinlikle en iyi noktala gelecektir” dedi.