Bİ DÜNYA HİZMET İL YÖNETİMİNE TANITILDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi hizmet tanıtım turuna Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Coşkun İl Başkan Yardımcıları ve il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.


BAŞKAN FADILOĞLU PROJELERİN TEKNİK BİLGİ VE DETAYLARINI ANLATTI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptığı çalışmalar hakkında Ak Parti İl Yönetimine bilgilendirme gezisi yaptı. Otobüsle yapılan tanıtım turu Ak Parti İl binası önünden başlayarak sırasıyla sosyal tesis ve parkların ardından Dülük Tabiat Parkında faaliyete geçirilen Biyolojik Gölet ile devam etti. Başkan Fadıloğlu Biyolojik Gölet ile ilgili teknik bilgi ve detayları il yönetimine verdi. Yenilen yemeğin ardından Başkan Fadıloğlu ve partililer yapılmış olan birçok hizmetin yanı sıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Katı Atık Ayrıştırma Tesisi, Gıda Bankası ve Gazikent futbol okulunu gezdiler.

YERİNDE VE ZAMANINDA PROJELERLE VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETTİK

Birçok alanda farklı projelere imza attıklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu; “ Şehitkamil ilçemiz için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Daha modern ve daha güzel bir ilçenin adımlarını tek tek planlı ve programlı bir şekilde atıyoruz. Sosyal projelerin yanı sıra kültür ve sanat alanında spor alanında önemli tesislere imza attık. Sadece Gaziantep’e değil Türkiye çapında hizmet veren aynı zamanda bölgenin de büyük bir eksikliğini kapatan Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezini hayata geçirdik. Yine spor alanında Şehitkamil Belediyesi olarak mevcut olan salon ve sahalarımızın şartlarını iyileştirerek geleceğin sporcularını yetiştirmek adına çalışmalar yaptık. Son olarak da tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Sosyal Belediyecilik kavramını içine tam anlamıyla içine sindirmiş bir belediye olarak milletimize ait olan paraları yine milletimize harcadık. Vatandaşlarımızın bir kuruşunu bile ziyan etmeden hizmetlerimiz yaptık. Bu saatten sonra da yine vatandaşlarımız istekleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

EN ÜCRA KÖŞEYE BİLE HİZMET GÖTÜRÜLMÜŞ

Keyifli bir gün geçirdiklerini ifade eden Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer; “ Her ne kadar resimlerden televizyonlardan hizmetleri anlatsanız da bunu çıplak gözle görmenin farklı bir duygusu var. Biz de bu duyguyu ekip olarak doya doya yaşadık. Her ne kadar siyasetin içinde olmamıza rağmen bizim daha bilmediğimiz farklı noktalarda ve ücra köşelerde vatandaşlarımızın ayağına kadar hizmetin gittiğini gördük. Bu temponun devamını rica ediyoruz belediye başkanımızdan. Özellikle katı atık ayrıştırma tesisinden son derece etkilendim. Bu projenin çok faydalı olacağına inanıyorum. Yapılan hizmetler hepsi de çok güzel hizmetler. Vatandaşlarımızın günlük yaşantısını sosyal yaşantılarını değiştirecek belli bir standardın üstüne çıkaran hizmetler. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Şehitkamil Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Coşkun’da yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğunu Başkan Fadıloğlu’nun yerinde ve zamanında yaptığı projelerle ilçeye büyük hizmetlerde bulunduğunu söyledi.

Hizmetleri gezen partililer ise; “Yapılan çalışmalar birbirinden güzel ve hepsi farklı alternatifler sunan çalışmalar. Gerek parklar, gerek yolar, standartlara uygun bir biçimde yeniden dizayn edilmiş. Biyolojik Gölet Dülük Tabiat Parkına ayrı hava katmış. Çok başarılı buldum. Başkanımızı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dediler.