BİZ NİCELİĞE DEĞİL, NİTELİĞE ÖNEM VERİYORUZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, göreve geldiği günden buyana yaptığı hizmetlerle sosyal belediyecilik alanında birçok projeleri hayata geçirerek ilçe halkının takdirini kazanmaya devam ediyor.

Başkan Fadıloğlu; “Şehrin En Büyük Problemi Eğitim”

Yeşilova mahallesine yapılan 4 katlı ve 18 sınıflı sosyal tesis de incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nüfusu yoğun olan Yeşilova mahallesine böyle bir sosyal tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sosyal tesis yapımı için arsa bulmakta güçlük çektiklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Muhtar arkadaşlarımız sağ olsun bizlere çok yardımcı oldular. Yeşilova mahallesinde uygun bir yer bulduk. Giriş katında taziye evleri diğer katlarında ise etüt merkezleri ve anne merkezleri bulunuyor. Bu bölge yoğun nüfus barındıran bir bölge olmasından dolayı maksimum alan elde etmek için gayret gösterdik. Her katta yaklaşık 6 sınıf ve toplamda ise 18 sınıfı bulunuyor” dedi.

Başkan Fadıloğlu; “Biz Niceliğe Değil Niteliğe Önem Veriyoruz”

Sosyal tesisi olmayan mahalle hemen hemen kalmadığına da değinen Başkan Fadıloğlu; “Göreve geldiğimiz günden itibaren her ay bir sosyal tesis den fazla yapma gayreti içerisinde çalıştık. Bizim amacımız sayı değil tabi ki. ‘Niceliğe değil Niteliğiyle’ uğraşıyoruz her zaman. Şehrin en önemli meselesi eğitim olması münasebetiyle bu tesislerde çocukların, annelerin, babaların eğitimine ağırlıklı faaliyet düzenleyeceğiz” dedi.