BÜTÜN ÇOCUKLAR ŞAMPİYON

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Tarsus Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4.sü düzenlenen ‘Uluslararası Tarsus Eshab-ı Kehf Minikler Futbol Festivali’ bugün başlıyor.
Festivale bu yıl Irak Kerkük Kalespor, K.K.T.C Gündüz Tekin Onay Futbol Okulu, Beşiktaş, Ankaragücü, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Kütahyaspor, Gaziantep Şehitkamil Belediyespor, Tarsus Belediyespor ve Tarsus İdman Yurdu katılacak.

19-22 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan müsabakanın açılış maçı 19.07.2011 tarihi salı günü saat:16.00’da KKTC Gündüz Tekin Onay Futbol Okulu ile Irak Kerkük Kalespor arasında 27 Aralık stadında oynanacak.

Sporcuları turnuvaya büyük bir heyecanla uğurlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bu tür turnuvalarda şampiyonluktan çok ülke çocuklarının birbirleriyle kaynaşması önemli. Kıbrıs’a 24 takım katıldı. Tüm çocuklar birbirini tanıma fırsatı bularak iyi bir kaynaşma ortamı oldu. Tarsus’taki turnuvada da aynı şekilde çocuklar birbirilerini tanıma fırsatı bulacak, aynı zamanda gelecek için önemli bir teşvik. Zaten bu turnuvadaki felsefe bütün çocuklar şampiyon. Bizimde felsefemiz bu” şeklinde konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden, turnuvaya 10 sporcuyla katıldıklarını belirten Şehitkamil Belediyespor Spor Akademisi Futbol Okulu Genel Koordinatörü Necmi Karaoğlan, maçların 7+1 oyuncuyla oynandığını, çıkan futbolcunun yeniden oyuna girebildiğini belirtti.
Spor Akademisi Futbol Okulu Genel Koordinatörü Necmi Karaoğlan, yaptığı açıklamada, “Daha önce Kıbrıs’ta yapılan turnuvaya katıldık ve kendi gurubumuzda 4. Oduk. Kıbrıs’taki turnuvaya toplam 24 takım katılmıştı. Bugün Tarsus’ta başlayacak turnuvaya 12 takım katılıyor. Hedefimiz Şehitkamil Belediyespor’u en iyi şekilde temsil etmek” dedi.