ENGELLİLERİMİZ İÇİN YAPTIKLARIMIZ BİZİM ASLİ GÖREVİMİZDİR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Fadıloğlu’nu Engelliler Derneği Gaziantep Şube Başkanı; Hulusi Kalender ve engelli vatandaşlar kapıda karşıladı. Derneğin bahçesinde hep birlikte oturup sohbet eden Başkan Fadıloğlu ve vatandaşlar fikir alışverişinde bulundular. Başkan Fadıloğlu, engellilerimizin sorunlarını dinleyerek yapılan çalışmalar konusunda onlara bilgi verdi.

Başkan Fadıloğlu; Engelleri Aşmak için Yapılan Çalışmaları Anlattı

Başkan Fadıloğlu; “Belediye olarak engelli vatandaşlarımıza daha yaşanır bir ilçe ortaya koymak için uğraşıyoruz. Aksi halde sadece engelliler gününde onları hatırlamak doğru değildir. Bugün burada onlardan gelen talepleri dinledik ve yetkilerimiz dahilinde neler yapabileceğimizi tartıştık.
Engelli vatandaşlarımızın, binaları rahatlıkla kullanabilmeleri için tasarım ve planlarımızı buna göre şekillendiriyoruz. Zaten bunlar bizim asli görevlerimizdendir. Bizler asıl bunların dışında ne yapabilirizin arayışındayız. Onları hayata sıkı sıkıya bağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Kalender; “Bizler Bardağın Dolu Tarafına Bakıyoruz”

Engelliler derneği Gaziantep şube Başkanı Hulusi Kalender ise; “Bizler artık bardağın dolu tarafına bakıyoruz. Başkanımız sağ olsunlar bizi bugünümüzde unutmadılar. Yaptıkları çalışmalarla engelli arkadaşlarımız, binalara daha rahat ve kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan girip çıkabilecek. Başkanımızın bu konularda her zaman yanımızda olması bizleri çok mutlu ediyor. Ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarete katılan engelli bir vatandaş da; “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Güzel projeleri var inşallah bunlar tamamlandığında bizler için daha iyi olacak” şeklinde konuştu.