FADILOĞLU;SİVİL TOPLUM ÖNEMLİ BİR OKULDUR

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

             Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, sivil toplumun önemine değinen Fadıloğlu, “Sivil toplum önemli bir okuldur. Geçmişteki deneyimlerimle örnek bir uyum içerisinde çalışacağız” dedi.
 
             Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Meclis Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Sivil toplum ve ortak aklın öneminin konuşulduğu ziyarette, uyum içerisinde çalışma mesajı verildi.
 
 KOÇER: RIDVAN BAŞKAN’IN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ
             GSO Başkanı Nejat Koçer ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu yakından tanıdıklarını ve başarılı olacağına yürekten inandıklarını söyledi.
 Başkan Fadıloğlu’yla geçmiş yıllarda da ortak çalışmalar yaptıklarını dile getiren Koçer, “Şehitkamil Belediye Başkanlığı’nı üstlenen değerli arkadaşım ve dostum Rıdvan beye başarılar diliyorum. Gaziantep Ticaret odasında görev alan bir arkadaşımız. Kendisiyle beraber çalışmalarımız oldu. Gaziantep’in sorunlarını bilen ve bu konuda çözüm üreteceğine inandığımız bir arkadaşımız. Görev süresi içerisinde her zaman ele ele olacağız. Sanayi bölgelerinin Şehitkamil belediyesi sınarları içerisinde olması da ayrı bir önem taşıyor. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.
 
 KONUKOĞLU: ORTAK AKILLA GAZİANTEP DAHA İYİ YERLERE GELECEKTİR
             GSO Meclis Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na başarılar dileyerek sözlerine başladı.
 Hizmetin bayrak yarışı olduğunu ve Rıdvan Fadıloğlu’nun bu bayrağı en güzel şekilde taşıyacağına inandıklarını ifade eden Konukoğlu, “Bir bayrak yarışı sonrası Şehitkamil Belediye Başkanlığı görevini devralan sivil toplumun içerisinden yetişen değerli dostumuza başarılar diliyorum. Kendisi zaten Büyükşehir Belediyesi’nde de 5 yıl danışmanlık yaparak deneyim kazandı. Rıdvan bey’in sivil toplum örgütleriyle akıl birliği yaparak, Gaziantep’e güzel hizmetler yapacağını düşünüyorum. Ve tekrar kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
 FADILOĞLU: ÖRNEK UYUMLA, BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM
             Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO heyetinin ziyaretinden büyük memnunluk duyduğunu belirterek, daha önce beraber çalıştığı ve önemli deneyimler edindiği sivil toplum örgütleriyle ve diğer tüm sivil toplum kuruluşlarıyla örnek bir uyum içerisinde çalışacakları mesajını verdi.