HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA BEŞ ÇAYI DAVETİ

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN SAZLI SÖZLÜ EĞLENCE

Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılar ile buluşan Başkan Fadıloğlu, tek tek ellerinden öptüğü huzur evi sakinleri ile birlikte unutulmaz bir gün geçirdi. Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra hep birlikte hazırlanan yağlı köfteyi yiyen Başkan Fadıloğlu, huzurevi sakinleri ile birlikte güzel bir akşamüstü geçirdi. Çay sohbetinin ardından davetin eğlence kısmına geçildi. Sazlı sözlü yapılan eğlencede çalınan müzikle birlikte hareketlenen huzurevi sakinleri Başkan Fadıloğlu’nun da eşlik ettiği şarkılarla gönüllerince eğlendiler.

ALLAH BÜYÜKLERİMİZE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN

Huzurevi sakinleri ile sadece özel günlerde değil her zaman birlikte olmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, “Huzurevi sakinlerimizin davetine katıldık. Burada hem yağlı köfte yedik hem de akşam beş çayımızı birlikte içtik. Onları burada fırsat buldukça ziyaret etmek bizleri de çok mutlu ediyor. Yoğun iş temposundan arta kalan vakitlerimizde burada birlikte oluyoruz. Onların hayır duaları bizim için çok önemli. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

HUZUREVİ SAKİNLERİMİZLE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK

Gaziantep Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Ayşen Durucu; “Yaşlılarımızla birlikte bugün yağlı köfte günü düzenlemek istedik. Bu günde bize yalnız bırakmaması için de Sayın Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu davet ettik. Sağ olsun kendisi bizi kırmayarak davetimizi kabul etti. Yaşlılarımızla birlikte burada eğlenceli bir gün geçirdik. Katılımından dolayı da Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.