NURİ MAVİŞ PARKINA SİL BAŞTAN REVİZYON

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Parklarda hummalı bir çalışma başlatan Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Zeytinli Mahallesi’nde bulunan Nuri Maviş Parkını revizyona sokarak yeniden yapılandırıyor.

Toplam On Bin 390 metrekare alana sahip olan Nuri Maviş Parkının baştan sona revizyona sokulduğunu belirten Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Üç Bin 390 metrekare yeşil alan, Bin 947 metrekare piknik alanı, 240 metrekare fitness, 385 metrekare çocuk oyun alanı ve 274 metrekare yürüyüş parkuru ile vatandaşlara hizmet vereceğini söylediler.”

DAHA MODERN BİR PARKIMIZ OLACAK

Nuri Maviş Parkının revizyona girmesi ve tekrardan yapılandırmasından dolayı mutluluklarını dile getiren Zeytinli Mahalle sakinleri ve esnafı çalışmalar bizleri çok mutlu etti. Parkımız çok yıpranmıştı. Şimdi çok güzel çalışmalar yapılıyor. Buraya belediyemiz çocuk oyun alanı, fitness ve yürüyüş parkuru yapacak. Daha modern bir parka sahip olmuş olacağız. Çocuklarımız daha rahat bir ortamda eğlenmeleri için en ince ayrıntıya kadar düşünmüşler. Hizmetler göz önünde fazla söze gerek yok. Allah emeği geçenlerden ve Belediye Başkanımızdan razı olsun” dediler.

YILDIRIM; “MAHALLE OLARAK SORUNUMUZ YOK DENECEK KADAR AZ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun Zeytinli Mahallesi’nin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini söyleyen Zeytinli Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldırım; “Sağ olsun Başkanımız bir isteğimiz olduğunda ziyaret ediyor bire bir olaya vakıf oluyor. Parkımızın bir revizyona ihtiyacı vardı. Bu çalışmayı da başlatarak bizleri mutlu etti. Mahalle olarak sorunumuz yok denecek kadar az. Bu çalışmalardan ve genel olarak yaptıkları çalışmalardan dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.