ONLARIN GÖZÜNDEN

“Sergi Uluslar Arası Bir Boyut Kazanıyor”

Daha önce bir çok konuda Somali için yardım çağrıları yapan ve gönderdiği yardımlarla bir nebzede olsun Somali’de yaşanan insanlık dramına merhem olan Şehitkamil Belediyesi, Sekizi Gaziantep’ten ikisi İstanbul’dan olmak üzere on fotoğraf sanatçısının eserlerinden oluşan 42 karma fotoğraf sergisini Şehitkamil Kültür Merkezinde (ŞKM) sanat severlerle buluşturuyor. Bülent Teymur, Doğan Alpay, Elif Yılmaz Özdemir, Erol Doğaner, Haluk Ceylan, İdris Esen, Melisa Mey, Metin Diken, Metin Karadağ ve Utku Mersinli isimli fotoğrafçıların karma fotoğraflarının satışından elde edilecek gelirin Somali’ye yardım olarak gönderilecek olması sergiye uluslararası anlamda sosyal bir boyut kazandırıyor.

“İsteyen Her Vatandaşımız Açılış Kokteylimize Gelebilir”

On fotoğraf sanatçısının 42 fotoğrafıyla açılışı yapılacak olan sergi hakkında bilgi veren Gaziantepli fotoğraf sanatçısı Erol Doğaner; “ Şehitkamil Belediyemizin düzenlediği “ Onların Gözünden” sergisini Şehitkamil Kültür Merkezinde 14 Ekim Cuma günü saat 18; 00’da açacağız ve 30 Ekim tarihine kadarda açık kalacak. Sekizi Gaziantep’ten ikisi İstanbul’dan olmak üzere on fotoğraf sanatçısının eserlerinden oluşan karma fotoğraf sergisinde elde edilecek gelirin Somali’ye yardım olarak gönderilecek. Ben herkesi bu açılışımıza davet ediyorum” dedi.