ÖZGÜR BASIN HALKIN SESİDİR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Basın mensuplarının ilgi odağı olan Başkan Fadıloğlu, yemek yiyen basın mensuplarının fotoğraf ve görüntüsünü çekerek bu alandaki yeteneğini sergiledi.

Aşina restaurant’ta verilen yemeğe Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman, Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor, Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Atar, Güney İlleri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Atalar, Çağdaş Gazeteciler Derneği Şube Başkanı Aslı Emektar, Anadolu Basın Yayın Derneği Başkanı Metin Aybey, Ajans temsilcileri, Yerel ve Ulusal Gazete yöneticileri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Başkan Fadıloğlu; Bizler ve Sizler Kamu Hizmeti Yapıyoruz

Yemek sonrası açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, "Bizler ve sizler kamu hizmeti yapıyoruz. Seçimle gelmiş yerel yöneticiler olarak milletten almış olduğumuz emaneti millete hizmet etmek adına kullanıyoruz. Yapmış olduğumuz faaliyetlerin halkımıza bire bir iletilmesini sağlayan basın mensupları bizim için en önemli unsurdur. Çünkü yapılanın bilinmesi gerekiyor. Kendi kendimiz yapmış olduğumuz faaliyetleri kendimiz seyretmeyeceğiz. Bundan halkımızın bilgisinin olması lazım ki bundan faydalanabilsin. Veya eksik kalan sizler vasıtasıyla bize iletilsin" dedi.

Medyada yer alan yazılardan ve görüntülerden hiçbir zaman rahatsız olmadıklarını dile getiren Fadıloğlu, "Çünkü sizin de yapmış olduğunuz kamusal hizmete saygı duymak zorundayız. Yapmış olduğumuz hizmetleri halkımıza duyurduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu daha sonra fotoğraf makinesini ve kamerayı alarak basın mensuplarının görüntüsünü çekti.