.jpg)
ŞKM BÜYÜLEMEYE DEVAM EDİYOR
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen programa, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz, Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargın, mahalle, köy ve orman köyü muhtarları katıldı.
EKİBİMİN ESERİ…
Misafirlerine Kültür ve Kongre merkezini gezdiren Başkan Fadıloğlu, Kültür merkezinin ortak akılla hareket eden ekibinin, önemli bir eseri olduğunu belirterek, projeleri müşterek akıl terazisinden geçirince, işte böyle eserler ortaya çıktığını vurguladı.
EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM…
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezini gezerken çok duygulandığını dile getiren, Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz; “ Bu arası Gaziantep’imize yakışır çok güzel bir merkez olmuş. Böyle bir projeyi çizip hayata geçiren, mühendis ve mimarlarımıza Gaziantepliler adına çok teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyemiz Güneydoğuya örnek olacak bir Kültür ve Kongre Merkezini hayata geçirdi. Bu eserin inşaatında emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanımızı Rıdvan Fadıloğlu’na ve en alt kademesinden, en üst kademesine herkesi kutluyorum” dedi.
ŞEHİTKAMİL MUHTARLARI OLARAK ÇOK MUTLUYUZ…
Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargın ise; “Şehitkamil Muhtarları olarak burayı çok merak ediyorduk. Sağ olsun Rıdvan Başkanımda bizlere bu güzel merkezi gezdirdi. Devasal bir güzellikle yapılan bu eser için Başta Başkanımızı ve ekibini canı gönülden kutluyorum” dedi.
Haberler
HACIBABA’YA YENİ PARK MÜJDESİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN TAKSİCİ ESNAFINA ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
YALANGOZ MAHALLESİ YILLARDIR BEKLEDİĞİ YOLA KAVUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEYRANTEPE’YE ÇOCUK ETKİNLİK MERKEZİ
BAŞKAN YILMAZ, GÖLBUCKS 2’Yİ HİZMETE SUNDU
ŞEHİTKAMİL ZABITA EKİPLERİNDEN DEV OPERASYON
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN SANAYİ MAHALLESİ’NDE DETAYLI TEMİZLİK
ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR AKADEMİSİ BAŞLADI