ALLEBEN'DE HEYECAN CUMHURİYET YARIŞLARIYLA DEVAM ETTİ

YARIŞLARA 12 SPOR KULÜBÜNDEN 580 LİSANSLI SPORCU KATILDI

Şehitkamil Belediye Başkanlığı ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Cumhuriyetin kuruluşunun 93. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Alleben 1 Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen 5. Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları 12 farklı spor kulübünden 580 faal lisanslı sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. 9- 15 Yaş aralığında altın kulaçların kulvarlarda mücadele ettiği yarışlarda, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,  Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete ile çok sayıda sporcu velisi geleceğin şampiyonlarını yalnız bırakmadı. Yarışlar sonrasında düzenlenen ödül töreninde,  Cumhuriyet Bayramı coşkusunun sportif etkinliklere katılan sporcuların mutluluğuyla taçlandığını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 5. Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupasına katılan tüm sporcuları kutladı.

 

TÜM SPORCULARIMIZ VE DEĞERLİ VELİLERİMİZ TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYOR

Yarışların ardından düzenlenen ödül töreni esnasında sporculara ve sporcu velilere seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen, 5. Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışlarına katılan tüm sporcuların ve onlara büyük destekler vererek yalnız bırakmayan değerli sporcu velilerinin tebrik ve teşekkürü hak ettiğini belirtti. Başkan Fadıloğlu, konuşmasında “Yarışlara katılan tüm sporcu öğrencilerimizi ve onlara büyük destekler veren değerli velilerimizi gönülden kutluyorum.  Bu gün yarışlarımızı daha coşkulu şekilde düzenlenmek isterdik ancak Hakkari Çukurca’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz var,  bu nedenle müziksiz bir seremoni tercih ettik. Ancak bölücü hainlere fırsat vermek adına sportif organizasyonlarımıza devam ettireceğiz. Ben sportif organizasyonlara katılan tüm sporcu öğrencilerimize sporculuk hayatlarında başarılar diliyorum”  ifadelerini kullandı.


YEŞİL – SİYAHLILAR ÖDÜL KÜRSÜSÜNÜ BOŞ BIRAKMADI

12 spor kulübünden 580 altın kulacın kulvarlarda şampiyonluk için yarıştığı şampiyonada Şehitkamil Belediye Spor Kulübü sporcuları ödül kürsüsünü boş bırakmadı. Yarışlarda yüzülen tüm serilerde önemli dereceler elde eden yeşil – siyahlı kulaçlar,  elde ettikleri başarıları sezon geneline yaymak istediklerini belirterek yarışların düzenlenmesinde emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere antrenörlerine ve velilerine teşekkürlerini ilettiler.