BAŞKAN FADILOĞLU, BELEDİYE PERSONELİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

"EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ"

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) düzenlenen programda belediye işçileri ile bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, sunum yapmadan önce işçilerin sorunlarını dinledi. İşçiler ile tek tek sohbet eden ve sorunlarının çözümü noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Başkan Fadıloğlu, konuşmasına "Evinize hoş geldiniz" diyerek başladı.

 

“EL ELE VEREREK 204 PROJEYE HEP BİRLİKTE İMZA ATTIK”

Yapılan tüm başarılı çalışmalarda işçilerin büyük emeğinin olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, "Göreve geldiğimiz günden beri hep birlikte el ele vererek güzel çalışmalarda bulunduk. Yapılan bu çalışmaların başarı noktasında sizlerin büyük emeği ve gayreti vardır. Eğer Şehitkamil Belediyesi hizmet ve proje noktasında büyük başarı yakaladıysa, bu da işçilerimizin özverili çalışmasından kaynaklanmaktadır. Bugüne kadar toplam 204 projeye hep birlikte imza atmış bulunmaktayız. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde ortak akılla hareket edip başarıyı kalıcı hale getirmektir. Sizlerde halkımıza daha iyi hizmet vermek için canla başla çalışıyorsunuz. Bundan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

 İşçiler konuşmasını tamamlayan Başkan Fadıloğlu'nu ayakta alkışlayarak yoğun ilgide bulundu.

“ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN GURUR DUYUYORUZ”


Kendilerine sürekli destek veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür eden Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Geçer ise, "Şehitkamil Belediyemizin yaptığı tüm başarılı çalışmalardan dolayı gurur duyuyoruz. Sendika üyesi ve aynı zamanda belediye personeli olan arkadaşlarımızda birlikte her zaman Şehitkamil Belediyesi'nin yanındayız. Gaziantep ve Şehitkamil halkına en güzel hizmeti vermek için arkadaşlarımızda yoğun çaba harcıyorlar" diye konuştu.


Konuşmaların ardından ise Başkan Fadıloğlu yapılan çalışmalarla ilgili görsel bir sunum yaptı. Sunum sonrası işçiler ŞKM'de gezdirildi.