BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN ÖĞRENCİLERE HAYAT DERSİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Mütercim Asım İlköğretim Okul Müdürü İlhan Kök’ün ev sahipliğindeki ziyarete, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu ve Başkan Yardımcıları, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Çam, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Okulun Eksiklerini Gidereceğiz

Okul ve öğrenciler hakkında Müdür İlhan Kök’ten bilgi alan Başkan Fadıloğlu, daha sonra ana sınıfını gezerek öğrencilerin isteklerini de dinledi. Öğrencilere eğitim seti hediye ederek teker teker ilgilenen Başkan Fadıloğlu okulun eksiklerinin giderileceğini belirtti.
Sizler Bizim Geleceğimizsiniz

Kendi öğrencilik hayatından çeşitli örnekler veren Başkan Fadıloğlu, insanın mutlaka hayatında bir hedefi olmasının gerektiği söyledi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Başkan Fadıloğlu, “Yaşamınız içerisinde eğitim sürecinden sonra hayatınızı nasıl devam ettireceksiniz bundan sonraki süreçte neler yapacaksınız bunu kafanızda mutlaka belirlemiş olmanız gerekiyor. Dünyaya baktığınızda ülkelerin zenginlikleriyle eğitim seviyesinin doğru orantılı olduğunu göreceksiniz biz belediye olarak Milli eğitim müdürlüğüne elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Şimdi öğrencilik yıllarından şikayet edebilirsiniz ama büyüdüğünüzde sefasını süreceksiniz. Önünüzde uzun bir süreç var sizi bekleyen güzel bir gelecek var şimdiki yapmış olduğunuz çalışmalar size ilerde ışık tutacak” dedi.

Konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu’na ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Çam’a öğrenciler günün anısına birer Buket çiçek takdim ettiler.