BAŞKAN FADILOĞLU İLKOKUL ÖĞRETMENLERİNİ ZİYARET ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ZİYARETTE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Ulus Mahallesinde oturan kardeş emekli öğretmenler Seniha Can ile Sevim Şengöksel, karşılarında öğrencisi olan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu görünce duygulu anlar yaşadılar. Başkan Fadıloğlu, Cemil Karslıgil İlkokulunda 1.-2. ve 3’cü sınıf öğretmeni Seniha Can ile 4. ve 5’inci Sınıf öğretmeni Sevim Şengöksel’in ellerini öperek, çiçek takdim etti.

 

BÖYLE BİRİNİ YETİŞTİRMEK BANA GURUR VERİYOR

Başkan Fadıloğlu’nun her fırsatta kendilerini ziyaret ettiğini belirten öğretmeni Seniha Can; uzun yıllardır Gaziantep’te değildim. Benim yanımda Rıdvan’ın yeri çok farklıydı. Benden sonra kız kardeşim okuttu kendisini. Beni kız kardeşime her zaman sorduğunu duydum. Ve kendisini arayıp ziyaretine geleceğimi söylediğimde hocam ben kendim gelirim dedi. Her zaman ziyaretime gelir. Allah kendisinden razı olsun. Böyle birini yetiştirmekten dolayı kendimle gurur duyuyorum” dedi.

 

 

SAYGILI VE ÇALIŞKAN BİR ÖĞRENCİYDİ

4. ve 5’inci sınıf öğretmeni Sevim Şengöksel ise duygulu anlar yaşadığını belirterek; “Okuldayken de böyle saygılı ve çalışkan bir insandı. İyi ve kötü günlerimizde bizleri hiç yalnız bırakmadı. Her zaman arayıp halimizi hatırımızı sormuştur. Kendisini o kadar bizden biri olarak hissediyoruz ki bizi aradığı zaman Rıdvan oğlum diyoruz kendisine. İnşallah bundan sonraki dönemlerde hep birlikte böyle bir araya geliriz. Tüm öğretmenlerin günlerini kutluyorum çok güzel ve özel bir gün oldu benim için” dedi.

 

BUGUNLERE GELMEMİ ÖĞRETMENLERİME BORÇLUYUM

Her iki öğretmeniyle bir arada olabilmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Eğer bu günlere gelebildiysem bunu öğretmenlerime borçluyum. İlkokul 1-2 ve 3. sınıf öğretmenim Seniha Can idi 4. ve 5’inci Sınıf öğretmenim ise Sevim Şengöksel oldu. Hocalarımızın bizlere her zaman öğütlerde bulunurlardı. Öncelikle dürüst insan olmamızı öğütlerlerdi. Bizler de hocalarımızın öğütlerine uyup faydalı birey olmak için elimizden gelen çabayı gösterdik” dedi.

 

Başkan Fadıloğlu ziyaretlerine geldiği öğretmenlerine şal ve çiçek takdim etti.