BAŞKAN FADILOĞLU ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADI

Okul Müdürü Emin Kaplan, Okul Aile Birliği başkanı Nilgün Kelleboz, Okul Öğretmenlerinden Elif Saadet Kazak, Ayşe Kelleci ve öğrencilerin katıldığı ziyarette; Başkan Fadıloğlu’na belediye ve projeler konusunda sorular yönelten öğrenciler, yerel yönetimlerin çalışma yapısı konusunda da bilgi aldı.

Gelecek Nesiller İçin Daha Yaşanabilir Bir; Şehitkamil

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; hedeflerinin, gelecek nesiller için daha yaşanabilir bir kent olduğunu vurgulayarak, “projelerimizde özellikle çocuklarımızın bizlere verdiği destek çok önemli, onların bitmek tükenmek bilmeyen azimleri bizlere de güç veriyor” dedi.

Şehitkamil Belediyesi’nin çocuklara yönelik projeleri için Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden öğrenciler; bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.

Başkan Fadıloğlu tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.