BAŞKAN FADILOĞLU SEKİZ ŞUBAT MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

Cuma namazlarını her hafta başka bir camide kılarak vatandaşlarla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu bu hafta 8 Şubat mahallesindeki H. Halid İbni Velid camiinde Cuma namazını kıldı. Namazda mahalle sakinleriyle birlikte saf tutan Başkan Fadıloğlu namaz çıkışı vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.

ÇOCUKLARA LUNAPARK MÜJDESİ 

Cuma namazı çıkışı çocukların sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu çocuklara dersleriyle ilgili sorular sordu.  Çocuklara derslerinde başarılı olup olmadıklarını soran Başkan Fadıloğlu derslerinde başarılı olmaları karşılığında okulların bitimine yakın tüm çocuklara gönüllerince bir gün geçirmeleri için lunapark bileti göndereceğini söyledi.

 MAHELLE SAKİNLERİ ZİYARETTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYDU

 Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren 8 Şubat Mahallesi sakinleri “Başkanımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Başkanımız sadece belirli günlerde değil her zaman bizim yanımızda olmaya gayret gösteriyor. Başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Kendisine çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyoruz” dediler.