BİZ BÜYÜK VE GÜZEL BİR AİLEYİZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


TÜM PERSONEL YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) gerçekleşen üçüncü yıl kutlamasına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Abdulcebbar Özkara, Murat Özgüler, Oktay Yalçın, Lebriz Keçeci Güzelbey, Daire Müdürleri ile Belediye personellerinin tamamı katıldı.

3. YILIMIZI SİZLERLE KUTLAMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR GURUR

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezine geldiğinde tüm personelini tek tek dolaşarak ellerini sıkan ve onlarla uzun uzun sohbetler eden Başkan Fadıloğlu, üçüncü yılımızı tamamlarken büyük emekleri olan sizlerle kutlamak benim için en büyük gurur ve mutluluktur. Hep birlikte bu mutluluğu bugün burada yaşamak kadar keyif verici bir olay yoktur. Sizin emekleriniz hiçbir zaman inkar edilemez. Sizlerle ne kadar gurur duysam azdır” dedi.

BİRÇOK ÖRNEK PROJEYE İMZA ATTIK VE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜK

Şuana kadar birçok projeye imza atarak tarihe geçtiklerini de personeline anımsatan Başkan Fadıloğlu; "Görev sürem içerisinde Şehitkamil İlçemizi bir çok yenilikle tanıştırdık. Birçok ödüle layık görüldük. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile İç İşler Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin'in elinden aldığımız plaketler işimizi ne kadar hakkaniyetli yaptığımızın bir göstergesidir. Tabi bu ödül ve plaketleri sizlerin adını aldım. Sizler bu özverili çalışmaları gösteriyorsunuz ki biz bu plaketlere layık görülüyoruz. Ben yaptım oldu mantığıyla değil, fikir alışverişinde bulunarak güzel işler yapılabiliyor. Bizde Allaha şükür her zaman bu mantıkla çalıştık ve bundan sonrada böyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Faaliyet sunumundan sonra Başkan Fadıloğlu, belediyede çalışan bütün personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, milletimize hizmetin en iyisini her zaman sunmanın gayreti içinde olunacağının altını çizdi.