FADILOĞLU'NA GENÇ SATRANÇÇILARDAN ZİYARET

      Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

  

   23 Ocak–1 Şubat tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılan Türkiye Santranç Şampiyonasına katılan Gaziantepli dört sporcu, desteklerinden  dolayı başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini sundu.

           
            Gaziantep’te yapılan Yaş Grupları İl Yarışları’nda derece yapan devlet okulu ögrencilerinden 16 yaş grubu Gaziantep ikincisi Burak Akgül, 16 yaş grubu Gaziantep üçüncüsü Yunus Emre Çay, 18 yaş grubu Gaziantep ikincisi Veysel Gümüş ve 10 yaş grubu Gaziantep bayanlar birincisi Ebrar Yılmaz, Antalya’daki Türkiye Yaş Gupları Satranç Şampiyonası’ndan döndükten sonra Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ögrenciler ve velileri karşılayan Fadıloğlu, dereceye giren sporcuları tek tek kutladı.

 

BAŞKAN FADILOĞLU; BU TÜR AKTİVİTELERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Amatör spora herzaman destek verdiklerini belirten Fadıloğlu “Çocuklarımız ve gençlerimizin bu tür sportif faaliyetlerle biraraya gelmesi ve kaynaşması önemli diye düşünüyoruz. Satranç sporu hem hızlı düşünme yeteneği ve hemde yerinde karar verme konusunda insana olumlu kazanımlar sağlamaktadır” dedi.

           

            Gaziantep'teki 28 bin lisanslı sporcudan, 4 bin 800'ünün satrançcı olduğunu hatırlatan Fadıloğlu, “Bu konuda her zaman elimizden gelen destegi satranç sever sporcularımıza verecegiz” diye konuştu.

           

        Sporcular ise “Antalya’daki şampiyonaya katılmamıza destek veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve emegi geçen herkese teşekkür ediyoruz. Spora verilen bu anlamlı desteğin tüm kişi ve kurumlara da örmek olmasını istiyoruz” dediler.