KAYMAKAM AYDIN VE BAŞKAN FADILOĞLU BAYANLARIN PİKNİĞİNE KONUK OLDU

DÜLÜK BAYANLARIN AKININA UĞRUYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından yeniden şekillendirilen Dülük Tabiat Parkı haftanın yedi günü vatandaşların akınına uğruyor. Çevre düzenlemesinin yeniden yapılması ve 24 saat boyunca güvenlik görevlileri tarafından kontrol edilen Dülük Tabiat Parkı özellikle bayanların rahatça vakit geçirebileceği bir yer haline geldi. Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın ve Başkan Fadıloğlu  bayanların pikniklerine konuk oldular. Kaymakam Aydın ve Başkan Fadıloğlu tek tek bayanların sofralarına konuk olarak bayanlarla sohbet ettiler.

BELEDİYEMİZİN PROJELERİNDE BAYANLARIN DA HESABA KATILMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Dülük Tabiat Parkının yeniden şekillendirildikten sonra gelmeye başladıklarını belirten bayanlar; “Daha önce biz buralara ailemizle bile birlikte gelemiyorduk. Çünkü bizim için çok güvenli bir ortam değildi. Fakat şimdi bizler buraya bayanlar toplanıp gelebiliyoruz. İstediğimiz gibi hareket edebiliyoruz. Başkanımızın sadece buradaki değil ilçede yapmış olduğu diğer çalışmaları da memnuniyetle karşılıyoruz. Özellikle biz bayanlar için yapılmış olan aile merkezleri taziye evleri tamamıyla bizim için düşünülmüş projeler. Bugün de Kaymakamımız ve Başkanımız sağ olsun bizleri burada ziyaret etti. Sofralarımıza konuk oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.