KEŞANLI ALİ DESTANI GAZİANTEPLİLERLE BULUŞTU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞKM’ deki programa Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı, Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Genel Meclis Üyeleri, Şehitkamil Belediyesi Meclis üyeleri ile çok sayıda tiyatro sever vatandaş katıldı.

“Keşanlı Ali Destanı” müzikalinin 42 kişiden oluşan dev kadrosunda Yavuz Bingöl, Songül Öden, Kerem Alışık, Mustafa Üstündağ, Tuba Ünsal, Kayhan Yıldızoğlu, Serda Kondeler Aktuna, Fuat Onan, Ayhan Anıl’ın yanı sıra Sadri Alışık Akademi’nin genç ve yetenekli öğrencileri de yer alıyor.

BÜYÜK USTA SADRİ ALIŞIK GAZİANTEP’TE ANILDI

Oyun bitiminde seyircileri selamlayan usta oyuncu Yavuz Bingöl, bugünün ayrı bir öneminin olduğu belirterek, 18 Mart 1995 yılında vefat eden Sadri Alışık üstadımızın bugün ölüm yıl dönümü.  Sizlerle bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Allah mekanını cennet eylesin” dedi.

Yavuz Bingöl’ün ardından kısa bir konuşma yapan usta oyuncu Kerem Alışık’ta babası Sadri Alışık’ın ölüm yıldönümüne değinirken kültür ve sanat sayesinde böyle büyük değerlerin her zaman aramızda yaşadığını ve kendilerine bu oyunu Gaziantep’te oynama fırsatı veren Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve tüm Gazianteplilere çok teşekkür ettiğini söyledi.

Gaziantep’i çok sevdiğini her fırsatta dile getiren usta oyuncu Yavuz Bingöl, kuliste yaptığı açıklamada daha önce de Zerda dizisi dolayısıyla Gaziantep’te bulunduğunu tekrar burada olmaktan ayrı bir keyif aldığını söyledi. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezine de değinen Bingöl; Sahnenin çok güzel olduğunu özellikle akustik olarak hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti.

Kurtlar Vadisi dizisindeki “Muro” karakteriyle izleyenlerin büyük beğenisini kazanan oyuncu Mustafa Üstündağ; Bu kadar yoğun bir kalabalık önünde oynamanın kendisini çok heyecanlandırdığını ve aynı zamanda da çok mutlu olduğunu dile getirdi.

TİYATRO SEVERLERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Türk Tiyatrosunun önemli yapıtlarından biri olan ‘Keşanlı Ali Destanı’ müzikalini zengin oyuncu kadrosu ile birlikte Gaziantep’te izlemenin ayrıcalığını yaşayan izleyiciler; oyunu çok başarılı bulduklarını ve bu atmosferi yaşamalarını sağlayan  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ettiklerini belirttiler.