'ŞEHİTKAMİL BASKETBOL CUMHURİYET KUPASI' TURNUVALARI BAŞLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


TURNUVAYA KATILIM YOĞUN OLDU

Şehitkamil Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen turnuvanın açılış törenine, Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Vekili Abdülcebbar Özkara, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun, Şehitkamil İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü, Şehitkamil Belediyesi Kulüp Başkanı Musa Yıldız, meclis üyeleri ile davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“İLK KEZ CUMHURİYET KUPASI TURNUVALARI DÜZENLEDİK”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende folklor ekibi tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi. Gösterilerin ardından bir konuşma yapan Başkan Vekili Abdülcebbar Özkara, “Daha önceki düzenlediğimiz turnuvalara ek olarak bu yıl ilk defa Cumhuriyet Kupası turnuvaları da düzenliyoruz. Tüm sporculara ve katılan hocalarımıza başarılar diliyorum” dedi.

“ÖRNEK FAALİYETİNDEN DOLAYI ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Öğrencilere yönelik yapılan turnuvaların çok önemli olduğunu dile getiren Vali Yardımcısı Çakıroğlu ise, bu tür turnuvaların çocukların ruh ve fiziken gelişimine büyük katkı sağladığını belirtti. Örnek bir faaliyet düzenleyen Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkür eden Çakıroğlu, çocuklara da başarılar diledi.
Konuşmaların ardından turnuva Vali Yardımcısı Çakıroğlu’nun top atışıyla başladı. Program sonunda tüm protokol üyeleri öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLECEK

İlköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen Erkek ve bayanlardan oluşan turnuvada toplam 18 takım mücadele edecek. Turnuvaya katılan tüm takımlara okul spor müsabakalarında ve yarışmalarda kullanmaları için Şehitkamil Belediyesi tarafından forma dağıtıldı. Turnuva boyunca serbest atış yarışmaları, üç sayılık atış yarışmaları ve koordinasyon yarışmaları yapılacak dereceye giren sporculara da çeşitli ödüller verilecek. Turnuva kategorilerinde dereceye giren ilk üç takıma kupa ve madalya takdim edilecek. Ayrıca turnuvaya katılan tüm sporculara birer adet madalya, okullara ise kupa hediye edilecektir.