ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 56 EKİP VE 360 AŞKIN PERSONELLE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce aralıksız yürütülen karla mücadele çalışmalarına Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Fen İşleri müdürlüğü ekiplerine tarafından gece başlatılan çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Greyder, kar küreme ve tuzlama aracından oluşan 56 ekip ve 360 aşkın personelle sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Günlerdir şehri olumsuz etkileyen kar yağışı dolayısı ile Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler gece yarısından itibaren şehrin ana arterleri ve mahallelerde tuzlama çalışmalarına devam ediyorlar. Şehir merkezinde hastane ve kamu kurumlarıyla bağlantılı cadde, sokak ve bulvarlar iş makineleriyle özenle temizlenirken aynı anda tuzlama çalışmaları da devam ediyor. Yine karla mücadele kapsamında yayalarında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması adına kaldırımlarda bulunan karlar da Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından temizleniyor.