ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

İlk olarak belediye tarafından yaptırılan Nurtepe Sosyal Tesisini ardından da Özgürlük Sosyal tesisini ziyaret eden başkan yardımcıları burada düzenlenen etkinliğe katıldı. Çeşitli sinevizyon gösterilerini izleyen heyet daha sonra kadınlara ve çocuklara karanfil dağıtarak bol bol sohbet ettiler.

Şehitkamil Belediyesi olarak anne merkezlerine ve sosyal tesislere büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Yardımcısı Abdülcabbar Özkara Hedeflerinin ise sosyal tesislerin sayılarını arttırmak olduğunu dile getirdi.

AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı ve meclis üyesi Ferah Aksoy da her mahallede bir anne merkezinin olması için çalışmalar yapıldığını ifade ederek, “Annelerimiz çocuklarıyla beraber bu tesislere gelerek çeşitli kurslar alıyor. Gelen ailelerimiz buralardan oldukça memnun olduklarını belirtiyor” diye konuştu.

Sosyal tesislerden oldukça memnun olduklarını anlatan kursiyerlerde konuşmalarında, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.