ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'DEN BİR YENİLİK DAHA

FADILOĞLU; OKULLARIMIZIN STANDARTLARINI YÜKSELTİYORUZ

Cemil Alevli İlköğretim okulunda başlatılan çalışmayı yerinde inceleyen, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Okulların standardını yükseltmek için geliştirdiğimiz projeye Cemil Alevli İlköğretim okulundan başladık. Proje kapsamında Okullarımızın, çevre düzenlemesi, temizlik ekipmanlarının yenilenmesi, yeni banklar sağlanması, boya ve badana gibi çalışmaları yapılmaktadır” dedi.

Yedi adet bank, yedi adet çöp sepeti sağlandığı ve ağaçların budanması, eksik ağaçların dikilmesi, okulun boya işleri yapıldığı için son derece memnun olduğunu dile getiren Cemil Alevli ilköğretim Okul müdürü Nihat Ömer eksiklerimizi “Şehitkamil Belediyesi’ne bildirdik sağ olsunlar ne gerekiyorsa yaptılar. Okulumuz bambaşka bir görüntüye büründü, başta Belediye Başkanımıza Park Bahçeler ve Temizlik işleri ekiplerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.