ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'DEN ÇOCUKLARA SÜNNET ŞÖLENİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen şölene; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, Ak Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Ferah Aksoy, Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri, Basın Mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

FERAH AKSOY “SOSYAL DEVLET HAYATA GEÇECEK”


Şölene katılan aileler, çocuklarının en güzel gününü belediye başkanları ve yöneticilerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Şölende söz alan Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferah Aksoy; “Bizler Ak Parti olarak, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “ yıllardır unutulmuş olan, sosyal devlet modelini, tekrar hayata geçiriyoruz” toplumumuzun her alandaki, eksiklerini tespit edip, bu konuda neler yapılabileceğini araştırıyoruz. Gerek belediyemiz gerek diğer kurumlarımızla, vatandaşlarımızın eksiklerini gidermek için ortaklaşa çalışıyoruz” dedi.


BAŞKAN FADILOĞLU “ÇOCUKLARIMIZIN UNUTAMAYACAĞI GÜZEL BİR GÜN OLSUN İSTİYORUZ”


Sosyal Belediyeciliğe verdiği önemi icraata dönüştüren Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu yapmış olduğu konuşmada; “ Gaziantep’te çocuklar genelde erken yaşlarda sünnet ediliyor, bizler bunu daha güzel ve eğlenceli bir hale getirmek için; böyle bir şölen düzenledik. Çocuklarımızın sağlıklı bir yaşam için attıkları ilk adımda onların yanında olup, onlara hayatlarında unutamayacakları festival havasında bir gün yaşatmak istiyoruz” dedi.

Başkan Fadıloğlu, organizasyonda emeği geçen; Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ferah Aksoy ve ekibine, Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Başhekimi; Ali Güven Fincan, Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi; Mehmet İbrahim Cansunar, Çocuk Hastanesi Başhekimi Süleyman Değirmenci ve tüm personele teşekkürlerini sundu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fadıloğlu ve protokol üyeleri, şölene katılan çocuklara hediyelerini dağıtarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Toplam 75 çocuğun katıldığı organizasyonda, Hacivat - Karagöz gösterileriyle moral bulan çocukların, Avukat Cengiz Gökçek, Şehitkâmil Devlet Hastanesi ve Çocuk Hastanesi’nde sünnetleri gerçekleştirildi.