ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Türkiye Genelinde 11 Pilot Yerel Yönetimden Biri; Şehitkamil Belediyesi

Türkiye genelinde 11 pilot yerel yönetim arasına girerek Projenin Gaziantep ayağını oluşturan Şehitkamil Belediyesi’ndeki çalıştay’da; BM Kalkınma Programı Sorumlusu Dr. Leyla Şen, BM Proje Uzmanları; Yrd. Doç. Dr. Sedat Azaklı, Yrd. Doç. Dr. Tarkan Oktay ve Yrd. Doç Dr. Mustafa Lütfi Şen sunum yaparken; Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları Abdülcebbar Özkara, Ali Kazcı ve Oktay Yalçın, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Koruk, Toplumsal Duyarlılık Projesi Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Mutaf, Gaziantep İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Osman Bozoğlu, Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve Daire Başkanları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve GTO – GSO Temsilcileri’yle çok sayıda davetli de, katılımcı olarak yer aldı.

Personel eğitimiyle daha kaliteli hizmet sunumu

Şehitkamil Belediyesi Meclis Salonu’ndaki çalıştay’da; Türkiye ile AB arasındaki entegrasyon sürecinde yerel yönetimlerin yeniden yapılandırılması ve yerel yönetimlerde reform çalışmaları ele alındı. Proje Kapsamında; yönetici ve personel eğitiminde uygulanacak stratejiler tartışıldı. BM Uzmanları proje hakkındaki sunumlarını yaparken, söz alan üniversite ve stk temsilcileri de görüşlerini katılımcılarla paylaştı.