ŞEHİTKAMİL CUMHURİYET KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN OKUL TAKIMLARINA SPORTİF MALZEME DESTEĞİ

Bay ve Bayan Kategorilerinde Toplamda 18 Okul Takımının katıldığı Şehitkamil Basketbol Cumhuriyet Kupasında dereceye giren ilk üç takıma kupa, madalya ve katılım belgesi verildi. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara Şehitkamil Belediyesi tarafından sportif malzeme yardımı yapılırken, turnuvada yapılan serbest atış yarışmasında dereceye giren ilk üç sporcuya da kupa ve madalya verildi.

CUMHURİYET’İN COŞKUSUNU SPORTİF FAALİYETLERLE DESTEKLİYORUZ

Turnuva katılan takımlara ödüllerini takdim eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Cumhuriyetimizin 89. Yılı etkinlikleri kapsamında birçok etkinlik düzenledik. Şehitkamil Cumhuriyet Kupası da bu etkinliklerden sadece biriydi. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu sportif etkinliklerle birleştirerek bu coşkuyu fazlasıyla yaşamak istedik. Şehitkamil Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteği her geçen gün artırıyoruz. Bizlere emanet edilen Cumhuriyet’i bizden sonra gelecek kuşaklara sağlıklı biçimde aktarabilmek ve sağlıklı bireyler yetiştirebilmek adına gençlerimizin ve sporcularımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sporun öneminden bahseden Kaymakam Aydın ise, “Şehitkamil Belediyemiz spora ve sporcuya çok önem veriyor. Bunun en belirgin özelliğini düzenlenen faaliyetlerden görüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın da 29 Ekim etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu sportif faaliyetlere katılması beni ziyadesiyle memnun etti. Spor her türlü açıdan çok büyük önem taşıyor. Çocuklara destek vererek sportif faaliyetlere gönderen velilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu imkanları sağlayan Başkan Fadıloğlu’na da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve protokol üyeleri daha sonra turnuvada dereceye giren takımlara ve sporculara ödüllerini takdim etti.