ŞEHİTKAMİL MEYDANI İÇİN İLK ADIM ATILDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil İlçesinin modern ve güzel görünüme kavuşabilmesi adına sürekli hizmet üreten Şehitkamil Belediyesi “Şehitkamil Meydanı” yapımı için çalışmalara başladı. Bu kapsamda ilk olarak Emek Mahallesi Abdulkadir Aksu Bulvarı üzerinde bulunan (yüksek bina karşısı) 269 m2 alanda kurulu binanın yıkımını gerçekleştirdi.

ÖNCEDEN TAAHHÜT ETTİĞİMİZ NİTELİKLİ VE MODERN MEYDANI İLÇEMİZE KAZANDIRIYORUZ
Şehitkamil Meydanı için yapılan yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu; “ Burası Gaziantep’in en güzel caddelerinden biri. Buranın ben bir vatandaş olarak yüksek bina karşısı diye tarif edilmesinden her zaman rahatsızlık duymuştum. İşte bu rahatsızlığı giderebilmek adına buraya önceden taahhüt ettiğimiz nitelikli meydanı ilçemize kazandıracağız açıklamasını yaptı.

İBRAHİMLİ’DE Kİ SORUNLARI TEK TEK ORTADAN KALDIRIYORUZ
İbrahimli bölgesinde geçmiş zamanlardan beri süregelen problemleri tek tek aştıklarını belirten Başkan Fadıloğlu; “Özellikle yıllardan beri çözüme kavuşmayan 1 No’lu cadde sorununu kaldırarak trafiğe açtık. Burası tıkanan damar gibiydi bunu ortadan kaldırdık. Ayrıca yine bu bölgede oluşan park ve otopark sorununu ortadan kaldırdık. Hemen yakınımızda bulunan geniş alandaki bant şeklindeki parkın proje çalışmasını tamamladık. En kısa zamanda ihaleye açarak buranında çalışmasını bitireceğiz” dedi.