ŞEHİTKAMİL YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU SON AŞAMASINDA

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÖZEL ALANLAR

Şehitkamil Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kavramında vizyon projelerinden birisi olan yarı olimpik yüzme havuzu inşasında sona doğru yaklaşılıyor. Şehitkamil ilçe sınırlarında Atatürk Mahallesi’nde yapımı devam eden ve kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacak olan havuz, altı bin 122 metre kare alan üzerine çift tribünlü, havalandırma sistemi, sekiz kulvarlı 150 metre kare fitness salonu, soyunma ve duş kabinleriyle kompleks bir yapıda tasarlandı.  Engelli rehabilitasyon (tedavi) havuzu, ayrıca engelliler için kitap okuma ve eğitim salonunu içerisinde barındırıyor.  800 kişilik çift seyirci tribünü ve havuza görsel teması olan kafeteryadan oluşuyor.

KISA SÜREDE ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN HİZMETİNDE

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesisimizi inşallah kısa bir süre sonra çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunacağız. Şu anda çelik konstrüksiyonu bitmiş durumda. Üst kaplamaları yapıldı. Alt tesisat katı tamamlandı. Duşların soyunma odalarının seramikleri bitti, sadece detay çalışmalarımız kaldı. Eğer hava muhalefeti olmasaydı şu anda faaliyete geçirmiş olacaktık. İnşallah nisan ayı sonu itibariyle burayı açmış olacağız. En büyük hedefimiz burada çocuklarımızı,gençlerimizi yetiştirip milli düzeyde uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil etmelerini ve başarılı olmalarına yardımcı olmak. Okullar tatile girdiği zaman çocuklarımız, gençlerimiz buradan eğitim almaya başlayacaklar” dedi.