TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ŞEHİTKAMİL?İN EV SAHİPLİĞİNDE START ALDI

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ
 
Teknik toplantı açılışında katılımcılara seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “  Şehrimizde Türkiye Basketbol Federasyonun en prestijli alt yapı organizasyonlarından birini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak turnuva boyunca organizasyonun sorunsuz bir şekilde tamamlanması adına her türlü desteği vermeye hazırız. Bende fırsat buldukça müsabakaları  takip etmeye ve sizlerle birlikte olmaya çalışacağım” dedi.

TBF Yurtiçi Faaliyetler Sorumlusu Emre Türegün ise genel kurallardan bahsederken tüm takımlara başarı dileklerini iletti.

KULÜPLER ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NİN VERDİĞİ KOKTEYLDE BİR ARAYA GELDİ

 Türkiye’nin sayılı ve köklü ekiplerinin yarışacağı Genç Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası öncesinde Şehitkamil Belediyesinin düzenlediği kokteylde bir araya gelen kulüp idari ve antrenörleri şampiyona öncesinde keyifli anlar yaşadılar, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Tofaş, Banvit, Pertevniyal Türk Basketbolunda söz sahibi olan ekiplerin yarışacağı Türkiye Şampiyonası 20 Mayıs Pazar günü oynanacak final müsabakasıyla son bulacak.