ABB YÖNETİMİNDEN BAŞKANA ZİYARET

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

Geçtiğimiz aylarda yeni yönetimini oluşturan Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesi Başkanı İsmet Atar, yönetim kurulu üyeleri, Metin Sabuncu, Volkan Karabağlı, Mehmet Gören, Hatice Miç ve Fatih Demirtaş, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler. Belediye ve basın ilişkilerinin konuşulduğu ziyarette karşılıklı fikir alış-verişi yapıldı.

            Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediyenin bir ekip işi olduğunu ve basının bu ekibin önemli halkalarından birisi olduğunu söyledi. ABB başkan ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Fadıloğlu, “Elbette hatlarımız, eksikliklerimiz olacaktır. Basın mensupları da bizleri uyaracaktır. Bu şekilde iyinin en iyisini bulacağız. Basının ve kamuoyunun olumlu ve olumsuz eleştirilerini görmemek, ‘ben yaptım oldu’ mantığına zemin hazırlar. Bu mantıkla ne kurumsallaşabilir nede doğruyu bulabilirsiniz. Bizim anlayışımız, basınıyla, sivil toplum örgütleriyle, muhtarlarıyla ve halkıyla bir bütün olmuş anlayışı inşa etmektir. Geride bıraktığımız süreçte bu doğrultuda başarılı olduğumuzu görüyoruz. Bundan sonrada aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

            Anadolu Basın Birliği Başkanı İsmet Atar ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu 120 gün içerisinde yapmış olduğu değişimi olumlu bulduklarını ve desteklediklerini söyledi.

            Şehitkamil Belediyesi’nin özelikle teknolojik alt yapı konusunda çağı yakalama hedefini takdirle karşıladıklarını dile getiren Başkan Atar, “Belediyelerimizin artık kurumsal bir yapı oluşturması kaçınılmazdır. Şehitkamil Belediyesi bu doğrultuda önemli bir adım atmıştır. Yapılan değişimleri yakından takip ediyoruz. Bizlerde kendi gazetelerimizde eksiklikleri ve olumlu hizmetleri dile getirerek, bu çalışmalara katkı sunmaya çalışacağız” dedi.